TransPink SRL - transport marfă intern și internațional

TransPink SRL

Societatea TransPink S.R.L., a cărui activitate principală este transportul rutier de mărfuri între România și alte țări membre ale Uniunii Europene, a fost înființată în anul 1998 în regiunea de nord-vest a României, în orașul Satu Mare, sub forma unei întreprinderi 100% privată. Ținând cont de nevoile de comerț și transport de pe vremuri, am pornit cu o flotă de camioane de 7,5 t, respectiv 22,5 t, potrivite pentru transport „normal”, obișnuit de marfă.

În 2002 am luat decizia de a modifica sistematic înalțimea la remorci la 3m, obținând astfel camioane tip Mega (Maxi volum), pentru a satisface dorințele și așteptările clienților și pentru a lărgi sfera partenerilor de afaceri. Timpul trecut de atunci a dovedit că am luat o hotărâre bună. Partenerii de afaceri vechi au luat bucuros la cunoștință spațiul de încărcare mărit, și în plus am reușit să construim relații fructoase și cu alți clienți.

Viziune: „Privim drept înainte”

Pe lângă cifre în creștere continuă, am depășit cu succes criza din 2008, și am reușit să construim relații și mai strânse cu partenerii noștri. Pentru ca acest lucru să nu se schimbe în viitor, între planurile noastre se numără:

  • Înființarea unui depozit logistic propriu;
  • Înființarea unui atelier mecanic și sediu operațional propriu;
  • Reînnoirea flotei de camioane și îndreptarea către vehicule mai ecologice

 

Filosofia noastră

Compania noastră favorizează transportul calitativ, nu cel cantitativ. Pentru noi CLIENTUL SATISFĂCUT înseamnă finalizarea unei comenzi. Această viziune nu se poate atinge decât cu muncă corectă, cinstită și întotdeauna de încredere, doar așa putem atinge să fim cei mai buni.