TransPink Kft. - szállítmányozás Románia - EU

TransPink Kft.

Még 1998-ban, Románia északnyugati térségében Szatmárnémeti (Satu Mare) városában, mint 100%-ban privát, családi vállalkozásként jött létre a TransPink Kft., melynek fő tevékenységi köre a nemzeti és nemzetközi aru szállítmányozás. Válaszként az akkori kereskedelmi és szállítási igényekre, mi „normál”, általános áru szállítására alkalmas, ponyvás, 7,5 t és 22,5 t járművekkel indultunk.

2002-ben úgy döntöttünk, hogy megrendelőink igényeinek és elvárásainak megfelelően, valamint újabb partnerek elérhetésének céljából szisztematikusan átújítunk minden járművet 3 m belmagasságú megaszerelvényekre (Maxi Volum). Az elmúlt idő bebizonyította, hogy jól döntöttünk. Régi partnereink megelégedéssel fogadták a többlet rakteret és sikerült kialakítanunk újabb gyümölcsöző kapcsolatokat más megrendelőkkel is.

Jövőkép: „Tekintetünk előre néz”

Folyamatosan növekvő számok mellett, sikeresen túlléptünk a 2008-as válságon, partnereinkkel még szorosabb kapcsolatok épültek-, alakultak ki. Hogy ez a jövőben is így legyen, terveink között szerepel:

  • Saját logisztikai raktár létrehozása;
  • Saját szerelőműhely és telephely létrehozása;
  • Autópark újítása és fejlesztése egyre környezetkímélőbb járművekkel.

 

Filozófiánk

Cégünk a minőségi és nem a mennyiségi fuvarozást részesíti előnyben. Számunkra mindig is csak a megelégedett partner jelenti a megrendelés elvégeztét. Ezt az eszmét csakis a tisztességes, becsületes és mindig megbízható munkában látjuk, csak így tudunk a legjobbak lenni.